Reserveren

Reserveren kan via ons reserveringssysteem Resmio (zie hierboven).
Als u een reservering heeft gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail.
Deze kan in uw SPAM terecht komen. Let u daar even op, mocht u niets ontvangen.

Staat uw gewenste moment waarop u gezellig wilt komen tafelen er niet meer tussen? Belt u ons dan even. Het kan zijn dat er toch nog een tafeltje beschikbaar is.  Tot 17 uur maakt u de meeste kans om ons telefonisch te bereiken. Tijdens dinertijd is het bij ons spitsuur en kan het voorkomen dat wij even niet op kunnen nemen.

Het is raadzaam (vooral voor de weekenden) ruim op tijd te reserveren. Wij zijn soms al weken van tevoren vol geboekt.

Wij gaan ons vast verheugen op uw komst en vertrouwen
erop dat u gaat genieten in ons restaurant!

RESERVERINGSWIJZIGINGEN
Mochten er zich wijzigingen voordoen in het aantal personen waarvoor u gereserveerd heeft, laat u dat dan zo spoedig mogelijk weten.
Wij delen namelijk ons hele restaurant van tevoren in op basis van het aantal personen waarvoor gereserveerd is. Voor ons is het dus belangrijk om wijzigingen zo snel mogelijk te vernemen, zodat wij niet onnodig met een lege tafel komen te zitten.

ANNULERINGEN GRAAG TELEFONISCH!
Mocht u onverhoopt plotseling moeten annuleren neem dan zo spoedig mogelijk TELEFONISCH contact met ons op (zeker als dat op de dag van de reservering zou zijn). Dan kunnen wij wellicht uw tafel nog aan een ander geven. Een online annulering zien wij namelijk niet altijd op tijd.
DANK ALVAST VOOR UW BEGRIP!

Met Creditcard betalen is bij ons mogelijk. Wij berekenen wel de kosten, die wij aan de bank moeten betalen hiervoor, aan u door.

Gezellig tafelen met 10 personen of meer (tot ongeveer 80 personen)? Dat kan! Neem gerust contact met ons op of doe online een voorlopige aanvraag. Wij kijken dan of op de door u gewenste datum nog een grote tafel kan worden gereserveerd.

Telefoon 015 2049000.

Tot snel in ons restaurant aan de mooiste (en oudste) gracht van Delft!

Heeft u iets te vieren met een groot gezelschap (tot ongeveer 80 personen)? 
Een  jubileum, trouwfeestje, verjaardag of wat dan ook. En wilt u er een bijzondere middag of avond van maken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij maken er graag samen met u een extra feestje van.

Oude Delft 111 - 2611 BE Delft
T: 015-2049000
Dinsdag t/m zondag
DINER: 16:30 - 22:30 uur
(binnenloop tot uiterlijk 21.00 uur)

Op maandag zijn we slechts op sommige feestdagen geopend (en voor speciale gelegenheden op aanvraag)

Momenteel zijn er gelukkig geen coronamaatregelen. Uiteraard vragen wij u als u coronaklachten heeft uw bezoek aan ons restaurant uit te stellen.

In Delft kunt u het gemakkelijkste parkeren in de parkeergarage in de Phoenixstraat. Als u na het parkeren met de lift of trap naar boven loopt, komt u via de achterkant gelijk uit op de Oude Delft. Daar gaat u naar rechts.  Na zo’n 100 meter vindt u ons restaurant.

Als u met de bus of trein naar Delft komt, dan kunt u uitstappen bij de halte Station Delft. Ons restaurant bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het station.

Wilt u iemand met de auto bij ons voor de deur afzetten? Dat kan! Houdt u er rekening mee dat u dan online een ‘dagontheffing toegang binnenstad’ moet aanvragen bij de Gemeente Delft. Dit is heel eenvoudig te doen via hun website:  https://vergunningen.parkerendelft.com

U dient dan uw kenteken door te geven op de website. De dagontheffing is kosteloos.
Vindt u het aanvragen lastig, dan willen wij dit ook voor u doen. Stuurt u ons dan even een mailtje met uw naam, kenteken en reserveringsdatum.

Contact ons

Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, zodat wij, mocht dat nodig zijn, u ook telefonisch kunnen contacten.

reservering@bijharry.com

Als wij u antwoorden kan het zijn dat onze antwoordmail in uw SPAM terecht komt. Houd u dat alstublieft in de gaten.

Afwijkende openingstijden

Geopend op:
maandag 25 december 2023 (1e Kerstdag) REEDS VOL GERESERVEERD

Gesloten op:
*zaterdag 11 november 2023
*dinsdag 26 december 2023 (2e Kerstdag)
*woensdag 27 december 2023
*zondag 31 december 2023

Op maandag zijn wij standaard gesloten m.u.v. 1e Kerstdag.