Gezellig tafelen bij Harry

aan de Oude Delft 111 was al leuk, maar wordt binnenkort nog veel leuker!

De website is bijna af! Dus kom snel terug om onze vernieuwde website te bekijken. En check onze Facebook pagina HIER voor extra updates!

Harry Kaan runt sinds oktober 2017 het restaurant aan de Oude Delft 111 als franchisenemer van Proeflokaal Sijgje. Vanaf eind maart gaat daar verandering in komen. Harry gaat namelijk op eigen voet verder met zijn restaurant en het bestaande concept. En daar is hij ontzettend trots op. Het houdt in dat er vanaf 24 maart ‘Bij Harry’ op het raam zal prijken en dat er met nog meer passie en plezier gewerkt zal gaan worden. Met deze stap gaat een van de grootste wensen van Harry in vervulling.

Groot genieten voor een kleine prijs blijft

Harry wil benadrukken dat er voor u als gast niet veel zal veranderen, behalve in goede zin natuurlijk. U zult gewoon nog kunnen blijven genieten van een 3-gangenmenu voor 17,95, waar Harry in de nieuwe situatie zijn eigen twist aan kan geven. Dat houdt in dat hij u vast en zeker nog meer zal gaan verrassen binnen het concept waarbij u voor een kleine prijs, groot kan genieten.

Begrip in Delft

Het restaurant van Harry aan de Oude Delft en Harry zelf werden, na de start in oktober 2017, al snel een begrip in Delft. De gedreven chefkok verraste de afgelopen jaren al duizenden gasten met zijn manier van koken en presenteren. Velen onder hen hebben zich afgevraagd hoe hij toch voor 17,95 zulke geweldige gerechten kon serveren. Het antwoord daarop heeft, volgens de ondernemer zelf, grotendeels met passie te maken. Ook staat Harry bekend om zijn servicegerichtheid. De creatieve en gastvrije chef doet met zijn team altijd zijn uiterste best, binnen de mogelijkheden die het concept biedt, zoveel mogelijk gasten een fijne avond te bezorgen.
Harry en zijn team kijken er naar uit u aan de Oude Delft 111 te begroeten. Nog tot 23 maart onder de naam van Proeflokaal Sijgje en vanaf 24 maart onder de naam Bij Harry.
Tot snel!
Heeft u vragen? Bel ons gerust even of stuur een mailtje naar info@bijharry.com.
We zullen u de komende weken op de hoogte houden van de wijzigingen via de mail en via de social media kanalen (nog van Proeflokaal Sijgje Delft). Houdt dus facebook en uw mail in de gaten.

MAAK NU EEN RESERVERING BIJ HARRY