Heb jij zin om van Hemelvaartsdag een feestje te maken?

Harry helpt!

Onder het motto ‘Een beetje van jezelf … en een beetje van Harry’ bieden wij voor Hemelvaartsdag allerlei lekkernijen aan.
Bestellen kan t/m 19 mei a.s.

Dit is het idee: jij zorgt voor de gezelligheid, de feestsfeer en de drankjes, Harry zorgt voor het lekkers, zodat je zelf maar beperkt boodschappen hoeft te doen/in de keuken hoeft te staan of wellicht wel helemaal niet. Je kunt kiezen voor een ruim gesorteerd borrelplateau,  een overheerlijke familiecarpaccio en een ruim gesorteerde fruitsalade.

Krijg je daar al zin in?

Borrelplateau

(dit plateau is vanaf 2 personen te bestellen en kost 11,50 per persoon)

Gerookte zalm, gravad lax, carpaccio, knoflook gamba’s, diverse Spaanse worst, zongedroogde tomaat, caprese spiesje, komkommer stick met bruschetta dip (op aanvraag is er ook een vegetarische optie mogelijk en kan er rekening worden gehouden met allergieën).
Bij het borrelplateau hoort ook een stokbroodje met dip

Super carpaccio

met keuze uit pesto- en truffeldressing

  • voor 2 personen 11,50 euro
  • voor 4 personen 19,50 euro
  • voor 6 personen 28,50 euro

Fruitsalade

Salade van ananas, aardbei, meloen, framboos, bramen, druiven voor 3,75 per persoon.

Afhalen / bezorgen

Als je wilt afhalen, dan vinden we dat natuurlijk erg fijn. Wil je toch echt graag bezorgd hebben dan kan dat in overleg. De bedoeling is dat we tussen 3 en half 5 bezorgen. In Pijnacker en directe omgeving bezorgen we gratis bij bestellingen boven de 19,50, evenals in directe omgeving van ons Delftse restaurant.

Woon je wat verder weg, dan bespreken we graag even wat de bezorgkosten zouden zijn met jou. Het hangt een beetje af van de hoeveelheid aanmeldingen die we krijgen en hoever weg je woont. We brengen met ons eigen gezin rond. Er zijn mogelijkheden in o.a. Rijswijk, Berkel en Rodenwijs, Bergschenhoek en Zoetermeer.  waar we heel blij mee zijn! Ophalen is ook mogelijk. Daar help je ons natuurlijk ook mee.

Bestellingen graag per mail – reservering@bijharry.com – vergeet niet je adres en telefoonnummer te vermelden.