top of page
IMG_9893.jpg

Gezellig tafelen Bij Harry

hoofd_bijharry-1-683x1024-1.jpg

Sinds oktober 2017 runt Harry Kaan het restaurant aan de Oude Delft 111 (het gezelligste restaurant van Delft). De eerste 2,5  jaar onder de naam van de franchiseketen Proeflokaal Sijgje, en sinds een aantal jaar alweer onder de naam 'Bij Harry’. In maart 2020 is de passievolle chef-kok namelijk op eigen voet verder gegaan. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

Wie regelmatig in het restaurant van Harry aan de Oude Delft 111 kwam eten, zal niet verbaasd zijn geweest dat de gezellige eetgelegenheid in 2020 de naam ‘Bij Harry’ heeft gekregen. Na de start op 1 oktober 2017 werd door gasten al snel gezegd ‘we gaan bij Harry eten’ i.p.v. bij Proeflokaal Sijgje. De keuze voor een nieuwe naam was toen dus ook snel gemaakt.

Het restaurant van Harry, dat aan één van de mooiste grachten van Delft gevestigd is, is favoriet bij velen. En niet voor niets. Het concept en de prijs zijn erg aantrekkelijk. En de menukaart is zeer uitgebreid. U kunt al voor 28,95 uitgebreid genieten van een kwalitatief 3-gangenkeuzemenu.

Nieuwsgierig naar onze zeer uitgebreide menukaart? Bekijk deze alvast hier op onze website onder 'menukaart'. Nieuwsgierig naar de weekspecials? Deze vindt u doorgaans op onze social media kanalen.

Tot snel!

Met enthousiaste groet,

Team Bij Harry

Ons 3-gangenkeuzemenu

Wij werken met een concept waarbij u al voor 28,95 kunt genieten van een 3-gangenmenu dat u geheel zelf kunt samenstellen aan de hand van onze menukaart.
U zult zien dat u een zeer ruime keuze heeft aan voor-, hoofd- en nagerechten (voor de wat luxere- gerechten rekenen wij een toeslag). Ook kunt u kiezen voor de weekspecials.

Een speciaal avondje uit?

Bij Harry kunt u in ongedwongen sfeer gezellig tafelen.
Dus... heeft u iets bijzonders te vieren? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakendiner, een groot familiediner of bijvoorbeeld een uitje met uw team, trouwdiner, jubileumdiner of welke bijzondere gelegenheid dan ook?
Bij Harry is heel veel mogelijk! Ook als het om grote gezelschappen gaat.

Als u een mail stuurt naar reservering@bijharry.com met uw vraag, naam en telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wij werken bij grote gezelschappen met verschillende interessante arrangementen,
waarbij in veel gevallen bijvoorbeeld ook een keuze uit de gehele menukaart mogelijk is. 


Wij informeren u graag hierover.

part 1 Bij Harry
Serre Bij Harry
gracht_edited.jpg
surf en turg.jpg

Volg ons op Instagram

Neem hier een kijkje achter de schermen Bij Harry.

bottom of page