top of page

Vacatures

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar:

Een enthousiaste passievollle zelfstandig werkend kok die wat meer avondjes vrij wil zijn!


Lijkt jou het wat om 4 dagen te werken in de keuken, maar meer avonden vrij te zijn om naast je werk lekker je ding te kunnen doen. Dat kan Bij Harry.

Ons keukenteam kijkt uit naar versterking; naar een keukentopper voor doorgaans 2 dagdiensten van 9 tot 5 uur en 2 middag/avonddiensten 2 dagen van 12 tot 23 uur. Zou je het toch net anders willen, geef dat dan even aan. We zijn zoals gezegd, behoorlijk flexibel.

Ja, je leest het goed. Maar 2 avonddiensten. Ons restaurant is pas om half 5 open en met ons team zijn we graag flexibel. Daarom hebben we jou 2 dagen nodig voor de voorbereidingen van de avonden en voor 2 middag/avonddiensten waarop je heerlijk kunt koken en je passie aan de kachel of in de garde kunt uitoefenen. Je bent dus doorgaans 5 avonden vrij met dit flexibele rooster. Dat klinkt fijn toch! En dat is het ook.

Ben jij een keukentopper die daar wel oren naar heeft en klaar is om zelfstandig en flexibel aan de slag te gaan onze te gekke restaurant?  Lees dan snel verder en solliciteer.

Wat je gaat doen:

Als Zelfstandig Werkend Kok rock jij met jouw collegakoks onze keuken. Jij bent een van die helden die onze unieke gerechten met passie en precisie voorbereid of op de borden tovert. Je hebt skills  aan de kachel en draait je hand er niet voor om een vol restaurant blij te maken met jouw creaties.

Wat wij bieden:

 • Een fijne werkomgeving in de mooie stad Delft, waar jouw kooktalenten tot leven komen.

 • Een fijn team waar we elkaar supporten en een coole werksfeer hebben

 • Flexibiliteit met een werkschema van 4 dagen per week (waarbij je doorgaans 5 avonden per week thuis kan zijn). zodat je nog tijd hebt voor andere dingen. 

 • Werken met verse ingrediënten en de vrijheid om je culinaire creativiteit los te laten.

 • Een fatsoenlijk salaris dat past bij jouw skills en ervaring.

Wat wij van je vragen:

 • Je hebt ervaring als zelfstandig werkend kok en bent klaar voor een nieuwe uitdaging.

 • Je hebt een passie voor koken en wilt altijd de beste kwaliteit leveren.

 • Je bent georganiseerd, werkt efficient in een drukke keuken en hebt een goeie teamspirit.

 

Samen met ons zorg je voor een geweldige ervaring voor onze gasten.

Over Harry, onze eigenaar en chef-kok:

Harry is niet zomaar een chef, hij is de man die met passie en hartstocht kookt maar ook zijn team leidt. Hij staat altijd klaar voor zijn mensen en als jij je best doet voor hem en het restaurant, doet hij alles voor jou. 

 

Ben jij klaar om te rocken in onze keuken? Solliciteer nu als Zelfstandig Werkend Kok bij Restaurant Bij Harry! Stuur je cv en je motivatie naar personeel@bijharry.com en wie weet join jij binnenkort ons team. Let's do this! Wil je liever eerst wat extra informatie, bel of app Harry dan even: 

06 57719832. We kijken er naar uit jou te begroeten! 

We zoeken ook

Een enthousiaste medewerker bediening (parttime - 2 tot 4 avonden in de week)

 

Ben jij vriendelijk, servicegericht en wil je deel uitmaken van een leuk team? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Bij ons restaurant  zijn we op zoek naar een flexibele medewerker bediening die ons team kan versterken.

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van ons restaurant. Je verwelkomt gasten met een stralende glimlach, neemt bestellingen op, serveert gerechten en zorgt ervoor dat onze gasten een fantastische ervaring hebben. Je werkt samen met een gezellig en hecht team waarin iedereen elkaar ondersteunt.

Wij bieden:

 • Een leuke werkomgeving in een bruisend restaurant.

 • Flexibele werktijden die je kunt aanpassen aan je eigen planning. Wel is het belangrijk dat je regelmatig ook een dag van het weekend kan werken.

 • De kans om je vaardigheden op het gebied van bediening verder te ontwikkelen.

 • Een gezellig team waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.

Wij vragen:

 • Een vriendelijke en servicegerichte houding.

 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen.

 • Flexibiliteit in werktijden, aangezien het om een oproepkracht functie gaat.

 • Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste. We staan ook open voor enthousiaste beginners!

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en onze gasten een geweldige ervaring te bezorgen? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@bijharry.com. We kijken ernaar uit om van je te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe medewerker bediening

Bij Harry!

bottom of page